/// ÖNEMLİ /// TBMM YASADIŞI DİNLEMELERİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU’NA SUNULAN TELE-KULAK RAPORU ///

CHP’liler ‘CIA’e baskına hazırlanıyor

İLGİLİ LİNK :

http://www.haber10.com/haber/356886/#.UV2RVkpMuSo

HABER TARİHİ : 04.04.2013

Böcek Komisyonu’ndaki CHP’liler, MİT’in Ankara’da CIA ofisi olduğunu bildirmesinin ardından söz konusu ofise ‘çat kapı’ yapmaya hazırlandıklarını söyledi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) yetkilileri, geçtiğimiz ay TBMM Böcek Komisyonuna Türkiye’de ABD’nin istihbarat teşkilatı CIA ve İsrail’in istihbarat teşkilatı MOSSAD’ın bürolarının bulunduğu bilgisi vermesi üzerine, komisyonun CHP’li üyeleri CIA ofisine ‘çat kapı’ yapmaya hazırlanıyor.

Yasa dışı dinlemeler ve birçok faaliyetle ilgili olabileceği belirtilen binanın TBMM’ye iki kilometre mesafede olduğuna dikkat çekiliyor. CHP’liler, konuyu bir süre önce üstü örtülü biçimde Emniyet yetkililerine soru olarak yöneltilmiş, bir yanıt alınmamıştı. CHP’li Aksünger, tüm bu gelişmelere dikkat çekti ve “Gidip kapıyı çalabiliriz” dedi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) yetkilileri, geçtiğimiz ay komisyona, Türkiye’de ABD’nin istihbarat teşkilatı CIA ve İsrail’in istihbarat teşkilatı MOSSAD’ın bürolarının bulunduğu bilgisi vermişti. Yetkililer Türkiye’nin uydu gibi havadan gerçekleşen haberleşme sistemlerinin dinlenebileceğine dikkat çekmişti.

‘ABD’li bir albay mı var”?

Komisyon Üyesi CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, İnönü Bulvarı üzerinde, yüksek güvenlikli bina ile ilgili önemli iddialar olduğunu söyledi. Söz konusu yerin, “CIA Bürosu” diye anlatıldığına dikkat çeken Aksünger, çeşitli faaliyetleri de olduğu söylenen büronun başında bir ABD’li albay olduğunun söylendiğini aktardı.

Aksünger, bu yerle ilgili karanlık noktaların aydınlanması için komisyon başkanlığına ve konuyla ilgili bakanlıklara soru önergesi vereceğini söyledi.

‘Emekli emniyetçiler yasa dışı dinleme mi yapıyor’?

Komisyonun CHP’li üyeleri yine TBMM’nin çok yakınında bir bankada emekli emniyetçilerin yasa dışı dinleme iddialarının peşinde. Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu, konuyu Emniyet yetkililerine sormuş ancak bir yanıt alamamıştı. Kesimoğlu, Böcek Komisyonu’nda tutanaklara geçen konuşmasında konuyu şöyle gündeme getirmişti:

"Yasa dışı dinlemelerde görevlendirilen daha önce bu işlerde çalışmış emekli memurların, belli bir cemaate yakın bir bankada çalışıyor göründükleri, bankamatik kartlarını alarak sadece maaş ödemelerini oradan aldıkları ama buna rağmen istihbari çalışmalar yaptıklarına dair bilgiler var. "

"Sizin istihbarata karşı koyma ya da kontrepsiyonaj açısından baktığınızda böyle bir bilginiz var mı? Varsa bunun aşamaları nelerdir?”

***

ERGENEKON SANIĞI’NIN TBMM YASADIŞI TEKNİK TAKİP KOMİSYONUNA SUNDUĞU RAPOR İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI AŞAĞIDADIR.

SAYIN BASIN MENSUBU;

ÜLKEMİZDE YASADIŞI TEKNİK TAKİP KONUSU KANGREN OLMUŞ DURUMDADIR. BU KONUDA BİNLERCE MAĞDUR VAR VE MAALESEF BU MAĞDURLAR MUHATAP OLABİLECEKLERİ BİR RESMİ MERCİ BULAMIYOR. BUNU BİLİYORUM ÇÜNKÜ BU MAĞDURLARDAN BİRİSİ DE BENİM.

ERGENEKON DAVASINDA TUTUKLANMADAN ÖNCE 2001 YILINDA KENDİLERİNİ EMNİYET MENSUBU OLARAK TANITAN BİR GRUP TARAFINDAN PUSU KURULMAK SURETİYLE KAÇIRILARAK 3 GÜN BOYUNCA SORGULANDIM VE İŞKENCE GÖRDÜM. BIRAKILDIĞIMDA SAVCILIĞA ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERDİM AMA HİÇ BİR SONUÇ ÇIKMADI. UZUN SÜRE BU GRUBUN TEKNİK TAKİBİNDE KALDIM. BİR SONUÇ ALAMAYACAKLARINI ANLADIKLARINDA İSE “uzun süren takibin ardından” BENİ DE 2008 YILI OCAK AYINDA ERGENEKON TİYATROSUNA FİGÜRAN YAPTILAR.

TÜM İSTİHBARİ FAALİYETLERİM İSE RESMİ KURUMLARIN BİLGİSİ DAHİLİNDEDİR. YASADIŞI HİÇ BİR İŞİM OLMAMIŞTIR. YILLARCA İZLEDİLER, TERÖR ÖRGÜTLERİNE YÖNELİK FAALİYETLERİM NEDENİYLE BASKI KURMAYA ÇALIŞTILAR AMA SONUÇ ALAMAYINCA EMNİYET VASITASIYLA TUTUKLATTILAR. BENİ SORGULAYANLARIN KİMLİĞİNİ İSE YENİ ÖĞRENDİM.

CIA ADINA ÇALIŞAN ERGENEKON OPERASYONUNU TEZGÂHLAYAN GİZLİ BİR GRUP.

İÇLERİNDE PSİKOLOJİK OPERASYONLARDA DENEYİMLİ ABD’Lİ SUBAYLARDA VAR. HANİ CUMHURİYET HALK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİNİN TBMM’YE SORU ÖNERGESİ İLE SORDUKLARI AMA HÜKÜMETTEN YANIT ALAMADIKLARI KİŞİLER İŞTE BUNLAR.

BU GRUBU ŞUBAT AYINDA YAPILAN ERGENEKON MAHKEMESİNDE HAKİMLERE BİLDİRDİM VE DETAYLI OLARAK BİLGİ VERDİM. DİLERSENİZ DOSYAYI BURADAN VE BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ.

AMA ÖNCE BU KONUDA TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ – YASADIŞI DİNLEMELERİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU’NA ARZ ETTİĞİM DETAYLI DOSYAMI DİKKATİNİZE SUNUYORUM.

İNCELEYİNCE BU HUSUSTA BUGÜNE KADAR BİLİNEN AMA KONUŞULMAYAN, ŞİKAYET EDİLEN AMA ADIM ATILMAYAN TÜM NOKTALARI TÜM ÇIPLAKLIĞIYLA GÖRMÜŞ OLACAKSINIZ. AMA ÖNEMLE BELİRTİRİM Kİ ELİMDE BU KONUYLA İLGİLİ 250 GİGABYTE HACMİNDE VERİ VAR VE BEN BUNUN SADECE 250’DE 1’İNİ KOMİSYON İLE PAYLAŞTIM.

HALİ HAZIRDA BU KONU İLE İLGİLİ EN ÖNEMLİ UZMANLARDAN BİRİYİM. VE EDİNDİĞİM BİLGİLERİ RESMİ KURUMLARLA PAYLAŞMAKTAN KAÇINMADIM. GEREK ERGENEKON MAHKEMESİ OLAN 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ İLE, GEREK MİT, GEREK GENELKURMAY, GEREK EMNİYET VE GEREKSE TBMM İLE BİLGİ PAYLAŞIMI YAPTIM.

AMA ŞU ANA KADAR HİÇ BİR İŞLEM YAPILMADI. ÇÜNKÜ İLİŞKİ AĞI HÜKÜMETİ BİR TIĞ İĞNESİ GİBİ SARMIŞ DURUMDA. İPLİĞİN UCU ÇEKİLİRSE HÜKÜMET DÜŞECEK. TÜM ÇEKİNCEDE ONDAN DOLAYI.

TBMM – YASADIŞI DİNLEMELERİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU’NA ARZ ETTİĞİM DETAYLI DOSYAMI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ. (DOSYA ŞİFRESİ : 8744159926)

ERKUT ERSOY

ERGENEKON DAVASI TUTUKSUZ SANIĞI

YASADIŞI TEKNİK TAKİP MAĞDURU

Etiketlendi:, , , ,

Yorum bırakın

YÜKSEK STRATEJİ TÜRKİYE

strateji, istihbarat, güvenlik, politika, jeo-politik, mizah, terör, araştırma, teknoloji

Fight "Gang Stalking"

Expose illegal stalking by corrupt law enforcement personnel

İSTİHBARAT ALANI

Sınırsız, Seçkin, Sansürsüz, Kemalist Haber Blogu

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.