BEN ÖLDÜRMEDİM, CİN ÖLDÜRDÜ !

İstanbul Bağcılar’da, endüstri meslek lisesi Mesut Kılıç, iki cin çıkaran hoca ile kapalı kaldığı odadan ölü olarak çıktı.

23 yaşındaki Mesut Kılıç, daha önce panik atak tedavisi görüyormuş. İnşaatlarda boyacılık yapan Nusret Kılıç ve Yıldız Kılıç, oğulları Mesut Kılıç’ı 3 Haziran 2010 tarihinde Bağcılar’da Cinci Hoca diye anılan İsa Şahin’e götürmüş.

Bu, zavallı ülkemin sıklıkla yaşadığı korkunç bir durum. Hastalık halinde cahiller sürüsü hastalarını doktora götüreceklerine hocaya götürüyorlar. Daha da beteri ise bu hocalar tıpkı Hıristiyan âleminin modası gibi “şeytan çıkarma” işine girişiyorlar. Sonuçta ya ölüm oluyor ya da sakatlanma, ama asla iyileşme görülmüyor.

İşte Kılıç ailesi de aynı cahilliğin kurbanı olarak çocuklarını cinci hocaya götürüyorlar. Cinci hoca İsa Şahin, Kılıç ailesine “Mesut’un içinde cin var,” diyerek, Mesut’u rahatsız eden yedi “kadın” (buraya dikkatinizi çekerim, cinler kadın) bunları kovmak gerektiğini söylüyor. Baba Nusret Kılıç da razı oluyor.

İsa Şahin ile Yusuf Gülmez, Mesut Kılıç’ın el ve ayaklarını kadın iç çamaşırı ile bağlıyor ve Mesut’un üzerine çıkıyorlar, göğsüne darbeler indiriyorlar ve daha bilinmedik birçok şey yapıyorlar. Bu sırada Mesut Kılıç can havliyle dışarıda beklemekte olan babasından yardım istiyor, çığlıklar atıyor.

Baba oralı olmuyor. Gelen seslerin cinlerin sesi olduğuna kendini inandırıyor ve bekliyor. Neden sonra içeriden gelen sesler kesilince, Nusret Kılıç içeri giriyor ve baygın durumdaki oğluyla karşılaşıyor. Hemen hastaneye kaldırmaya yelteniyor, ama Mesut yolda ölüyor.

Buraya kadarı bir cehalet örneği ve göz göre göre cinayet.

Ama bakın daha sonra ne oluyor?

Nusret Kılıç, oğlunun ölümü üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunuyor ve İsa Şahin ile Yusuf Gülmez gözaltına alınıyor. Yedi ay tutuklu kalan İsa Şahin ve Yusuf Gülmez, Adli Tıp Kurumu’nun kesin ölüm raporunu geciktirmesi üzerine, 25 Aralık 2010’da tahliye ediliyorlar. Adli Tıp, raporunu ancak Mayıs 2011 tarihinde mahkemeye gönderiyor. Raporda, yaşanan olayların kronik kalp rahatsızlığı bulunan Mesut Kılıç’ın ölümüyle illiyet bağı olduğu belirtiliyor.

İsa Şahin, Bakırköy 3. Ağır Ceza’daki son savunmasında, “Mesut’u annesi ve babası getirdi. Çocuğa cebir uygulamadık. Annesi ve babası da yanındaydı. Suçlamayı kabul etmiyorum,” diyor.

Bakın bu durumda mahkeme nasıl bir karar veriyor: “Mesut’un ölümünde anne ve babasının da katkısı var,” diyerek İsa Şahin ve Yusuf Gülmez’e iki yıl hapis cezası veriyor. Ceza, her zaman olduğu gibi, iyi halden 1 yıl 8 aya indiriliyor ve mahkeme bu cezayı da günlüğü 20 TL’den 12 bin 100 lira para cezasına çeviriyor.

İşte size adalet.

Birini döverek öldürüyorsunuz ve cezası 12 bin lira.

Var mı katil olmak isteyen, en ucuzundan halledilir.

A.İklim Bayraktar

Twitter// aiklimbayraktar

Etiketlendi:, , , , ,

Yorum bırakın

YÜKSEK STRATEJİ TÜRKİYE

strateji, istihbarat, güvenlik, politika, jeo-politik, mizah, terör, araştırma, teknoloji

Fight "Gang Stalking"

Expose illegal stalking by corrupt law enforcement personnel

İSTİHBARAT ALANI

Sınırsız, Seçkin, Sansürsüz, Kemalist Haber Blogu

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.